منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین دو شکست پرهزینه در دوران مدیریت علی خطیر | از موبایل موسوی تا وعده ساخت ورزشگاه ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور با غافلگیری بزرگ کریم باقری آلکنو: صابر یکی از استعداد‌های نادری بود که دیدم حذف ۷ بانوی تکواندوکار ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان چه کسی به دنبال تخریب چمن ورزشگاه شهدای شهر قدس است؟ اوسمار اجازه نشستن روی نیمکت را ندارد ادعای عجیب درویش: با اوسمار بعد از هفته پنجم توافق کردم! سکوت اوسمار در فرودگاه تفاوت باقری و پیروانی در حمایت از هاشمیان مرگ مغزی صابر کاظمی تأیید شد (۷ آبان ۱۴۰۴) شاگردان غلامی بر بام والیبال جوانان آسیا ایستادند وضعیت نامعلوم محل برگزاری دربی ۱۰۶ | مشهد، شیراز، شاید اراک!
سرخط خبرها

فدراسیون فوتبال در کانون انتقادات | چگونه فردی با امضای ضدایرانی فعالیت می‌کند؟

  • کد خبر: ۳۰۹۶۹۸
  • ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۲
فدراسیون فوتبال در کانون انتقادات | چگونه فردی با امضای ضدایرانی فعالیت می‌کند؟
با ثبت‌نام احمدرضا براتی در انتخابات فدراسیون فوتبال، این سؤال در میان رسانه‌ها دست به دست می‌شود که به واقع، چرا فردی که با امضای خود به‌نفع منافع رژیم اشغالگر قدس در دادگاه cas رأی صادر کرده، بین مدیران فوتبال ایران آزادانه جولان می‌دهد؟
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از افرادی که در مسائل حقوقی در فدراسیون فوتبال فعالیت می‌کند، احمدرضا براتی است؛ اگرچه به صورت رسمی اعلام نشده، اما گفته می‌شود برای انتخابات ۱۱ اسفند نیز در همین پست نامزد شده است. براتی البته هم‌زمان کاندیدای ریاست هیئت فوتبال استان تهران نیز شده است.

درمورد براتی یک نکته مهم وجود دارد؛ اینکه او چند سال پیش اقدام به امضایی کرده که تا به امروز دلیل آن مشخص نشده است. در جریان تعلیق فدراسیون جودو ایران، سه داور در دادگاه حکمیت ورزش (CAS) حضور داشتند که یکی از آن‌ها احمدرضا براتی بود. رأی دادگاه CAS تعلیق فدراسیون ایران به دلیل امتناع از رویارویی با ورزشکاران رژیم صهیونیستی بود و تأسف‌بارتر اینکه امضای براتی نیز زیر آن به چشم می‌خورد؛ یعنی یک فرد ایرانی که در کشورمان مسئولیت دارد، سند محکومیت جمهوری اسلامی ایران را به‌نفع اسرائیل امضا کرده است؛ همین‌قدر زشت و تأسف‌آور.

باید به رئیس فدراسیون فوتبال گفت: آقای تاج، نفراتی مانند کفاشیان و ماجدی پرونده‌دار هستند و نمی‌توانند وارد انتخابات شوند؛ اما فردی که کنار شما حضور دارد و امضایش علیه ایران وجود دارد، به‌راحتی می‌تواند فعالیت کرده و در انتخابات شرکت کند؟ آیا این تناقض بزرگ عجیب نیست!

از فدراسیون فوتبال با این روند، انتظاری نمی‌رود، اما وزارت ورزش و نهاد‌های نظارتی باید به این مسئله ورود کنند تا سرانجام مشخص شود چرا براتی نامه را امضا کرده است و چرا مهدی تاج او را در کنار خود دارد؟

حتی اگر امضای او به دلیل امضای دو داور دیگر CAS اثری در محرومیت ایران نداشته، او می‌توانست از امضاکردن خودداری کند. نباید یادمان برود که انتصاب به پست‌های بین‌المللی برای حفظ منافع ملی است، نه منافع شخصی که اگر این مهم مدنظر قرار گیرد، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.

منبع: دانشجو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->